Moje ime je  Ping Su. Odraščala sem v Beihaju, slikovitem mestecu na jugu Kitajske, kjer se je rodilo moje  zanimanje za estetiko. Leta 1986 sem se rodila v kulturi, ki ceni harmonijo in naravno lepoto, kar me navdihuje vse od otroštva. Svojo akademsko pot sem nadaljevala v Xianu, kjer sem na lokalnem kolidžu pridobila dragocene izkušnje in veliko uporabnega znanja.

eliksir lepote

Med študijem sem izkoristila priložnost in se vpisala v tečaj ličenja, nege in masaže obraza. To enoletno potovanje v svet estetike mi je dalo ne samo teoretično znanje, osvojila sem tudi praktične veščine, ki sem jih kasneje vztrajno nadgrajevala.

Usoda mi je namenila nove avanture – poročila sem se in svoje življenje prenesla v čudovito Slovenijo. Tu sem se vpisala  na študij sinologije na Filozofski fakulteti v Ljubljani, kjer sem po končanem študiju pridobila naziv magistra sinologije.

Da pa ne bi zapustila svoje strasti, sem tudi v Sloveniji nadaljevala izobraževanje s področja estetike in postala certificirana vizažistka z odliko pri priznanem Zavodu AI. A kot večna učenka nisem mogla mirno sedeti – moje znanje sem bogatila z izobraževanji na poletni šoli v Make Up Artist Centru in na raznolikih delavnicah.

Moj osebni in strokovni razvoj potrjujejo številni certifikati, med njimi so certifikati za oblikovanje obrvi po metodi Anastasia Beverly Hills , izvajanje depilacije  in izobraževanja s področja sprostilnih tehnik in nege kože.  V domovini sem po končanem izobraževanju pridobila tudi naziv kozmetičarke TKM (višja raven), ki združuje tradicionalne vrednote z modernim pristopom.

Moja radovednost in ljubezen do lepote sta me vedno gnala naprej. Z navdušenjem odkrivam in preizkušam inovativne metode in tehnike, ki se borijo proti znakom staranja in prinašajo občutek svežine in novosti.

Moda in lepota sta že od otroštva krojila moje dni. Verjamem, da je zdrava in sijoča koža temelj prave lepote, zato sem svojo strast posvetila azijski obrazni masaži. Ta tehnika, ki izhaja iz tradicionalne kitajske medicine, ne le da pomaga ohranjati mladosten videz,  v naše telo vnaša  tudi globoko sprostitev in energetsko ravnovesje.

Dovoli mi, da s teboj delim ta čarobni svet negovanja in lepote, v katerem boš izkusila, kako neverjetno je, ko zaupaš rokam, ki združujejo starodavne modrosti in spoznanja sodobnega sveta.

Toplo vabljena v moj svet, kjer je lepota več kot videz - je občutek, ki ga nosimo v sebi.

Ping Su