Naročila, oddana in potrjena med tednom (od ponedeljka do petka), bodo predvidoma poslana v roku 1 do 4 delovnih dni, saj se serije pripravljajo sveže in sproti. Potrudili se bomo, da bodo naročeni produkti na izbranem naslovu čim hitreje.

Dostava za naročila nad 60€ je brezplačna.
Cena dostave za naročila do 59,99 € je 3,90€.

Produkte, ki so na zalogi vam bomo dostavili v dveh do petih delovnih dneh od naročila. Produkte, ki jih ni na zalogi vam bomo dostavili v roku 15 do 20 delovnih dni. V tem primeru boste o daljšem dobavnem roku obveščeni po elektronski pošti. V kolikor produkta več ne bo v asortimanu, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.

Možen je osebni prevzem na naslovu Breznikova cesta 97a, 1230 Domžale, v Studio Ping, in sicer po vnaprejšem dogovoru. O pripravljeni pošiljki in možnem prevzemu boste obveščeni preko SMS sporočila in/ali elektronske pošte.

Za zamude s strani ponudnika dostavnih storitev ali za poškodovanje embalaže ne odgovarjamo. Prosimo, da prejeto blago ob dostavi pregledate in o napakah ali poškodbah čim prej obvestite dostavno službo. Skupaj z dostavno službo boste napisali zapisnik o poškodbi pošiljke. Pisna reklamacija za vidne poškodbe mora biti narejena takoj ob dostavi pošiljke. Pisna reklamacija za skrite poškodbe mora biti podana najkasneje v 7 dneh od dostave pošiljke.