Poslanstvo našega podjetja je zagotoviti strankam izdelke, ki so čim bolj minimalistični in hkrati izjemno učinkoviti. Verjamemo v moč preprostosti. Naš cilj je ponuditi strankam izdelke, ki so intuitivni in enostavni za uporabo, hkrati pa izjemno učinkoviti v svojem namenu.

Eurona je naravna kitajska blagovna znamka, ki združuje tradicionalno znanje in sodobno tehnologijo ter zagovarja minimalističen življenjski slog. Naši izdelki iz kakovostnih naravnih sestavin ponujajo preprost in učinkovit pristop k negi kože ter nas razvajajo z enostavno uporabo.

Naš zvezdni izdelek, Eurona sprej ali tako imenovana Eurona 4D meglica, predstavlja pravo revolucijo v svetu nege kože. S tem enim samim sprejem lahko nadomestite več izdelkov hkrati, vključno s tonikom, losijonom, dnevno in nočno kremo ter kremo za oči. Vse to je združeno v enem samem izdelku, ki je naraven, brez dišav, alkohola, kemičnih konzervansov, emulgatorjev, hormonov, sintetičnih pigmentov in težkih kovin.

Enostavna uporaba Eurona spreja omogoča hitro in učinkovito nego kože kadarkoli in kjerkoli, ne glede na vašo zasedenost in vaš tempo življenja. Sprej je priročen tudi za uporabo po ličenju, saj ne vpliva na vaš makeup.

V naši ponudbi so tudi Bian stone Gua Sha ploščice, ki niso namenjene le obrazu, ampak se lahko uporabljajo tudi za telo. Ta kamnita ploščica ni le koristna za lepoto, temveč tudi za zdravje. Gre za starodaven pripomoček kitajske medicine, ki se je prenesel v sodoben svet.

Modrost uporabe Bian kamnov, iz katerih se izdelujejo terapevtski pripomočki, sega v globoko zgodovino starodavne kitajske medicine. Bian Stone, pridobljen iz materialov ob reki Si v regiji Shandong na Kitajskem, je pomemben del kitajske medicinske tradicije. Tehnika Gua Sha, ki vključuje masažo z Bian kamni, sprošča mišice, izboljšuje cirkulacijo krvi v koži, spodbuja limfni pretok, odstranjuje toksine iz telesa in spodbuja naravne procese obnove.

V trgovini najdete tudi inovativni izdelek - kolagen BeautySip, ki vam bo pomagal do  sijočih las, mladostnega videza in zdravih sklepov. Hidroliziran kolagen odlikuje odličen okus, ki bo navdušil vaše brbončice.Ena izmed ključnih prednosti kolagena BeautySip je njegova sposobnost povečanja imunske odpornosti.