nega kože

Trikrat posprejaš obraz zjutraj in trikrat zvečer

Avtor: Nika Bernadič (študentka mag. germanistke)

Šele pred kratkim sem bila podučena, da naša koža potrebuje – ne glede na starost – redno dnevno nego. Predvsem obraz si zasluži ogromno pozornosti, saj je nenehno izpostavljen najrazličnejšimi vremenskimi pojavi (vroče, mraz, sonce, veter, suho, vlažno…). Sama nisem nikoli uporabljala nekih dragih posebnih kremic; eno za zjutraj in drugo za zvečer, le sem ter tja sem si nanesla kakšno kremo za sončenje, če je le nisem pozabila doma. Moja nega obraza je pomenila le umivanje obraza s čistilnim gelom vsak drugi večer, s čimer sem koži odvzela nek zaščitni sloj, katerega ji – zaradi ne uporabe kreme – nisem vrnila.

Kot že omenjeno, sem začela uporabljati kremice za obraz kakšno leto nazaj in kar me je najbolj zmotilo pri vsem tem, da obstaja toliko različnih vrst, toliko različnih sestavin za toliko različnih tipov kože… Poleg vsega pa so kakšne bolj priznane znamke resnično drage, ker pa ne zadošča le ena krema za kompletno nego zjutraj in zvečer, pa vse skupaj nanese kar nekaj cekinčkov, ki na mesečni ravni presegajo moj študentski budget. In res je, da je moja koža precej izbirčna in ji ne ustreza čisto vsak izdelek, zato sem vedno dobila kakšno reakcijo na nov izdelek.

Ko pa sta se spoznala Eurona in moj obraz, sta si že ob prvem nanosu obljubila večno zvestobo in zapečatila najboljše prijateljstvo – res sta se ujela in sta najbolj kompatibilna. Tako je moja koža končno dobila ta čudovit izdelek za katerega je noro hvaležna! Seveda ne gre za linijo »čirule-čarule« izdelka, ki ti napne kožo z enim »špricom«, za prve rezultate je potrebna redna uporaba izdelka vsaj en mesec, kar je najbolj človeško oz. normalno za vsako spremembo na telesu. Moja koža je ob nanosu Eurona spreja oz. razpršila veliko bolj navlažena – prav sijoča! Brazgotine, ki so mi jih povzročile akne v najstniških letih, saj sem imela takrat ogromno težav z mozoljčki, so se že po dvomesečni uporabi spreja Eurona vidno zmanjšale. Opažam tudi, da se je rast mini gubic, ki so se mi pojavile pred kakšnim letom, nekako upočasnila. Prav tako pa sta se precej izboljšala sama struktura in tonus kože – ni več mini pikic, ogrc in mozoljčkov, pore so se zožale hkrati pa me spremlja lahkoten in svež občutek čez cel dan.

Najbolj pa mi je všeč način uporabe, ki je za res simple: potrebuješ le Eurona razpršilo, torej le en izdelek in ne 17 različnih preparatov, trikrat si poškropiš obraz zjutraj in trikrat zvečer in to je to! Ne vzame mi veliko časa pa sem ready, sveža, gladka, elastična in sijoča.

Feedback drugih uporabnikov:

Feedback prevajalke Anne Flerin

Eurona sprej preseneti zobozdravnico Tino Slivar

 

Napiši komentar

Upoštevaj, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.