akne in mozolji

Akne, mozolji in občutljiva koža

Avtor: Špela Hribar (študentka)

Zdravo,

sem Špela, imam 22 let in kar nekaj slabih izkušenj z raznimi pripomočki za zmanjšanje aken in mozoljev. Poizkusila sem že vse - razne kreme, spreje, raztopine, dermatološko predpisane tablete in kisline, pa ni nič pomagalo. Na koncu sem pač obupala, ker te stvari pač niso poceni. 

In potem pride Ping Su z idejo, da ji pomagam širiti EURONA kozmetiko po Sloveniji. Okej, sliši se zanimivo, vsak evro pa študentom še kako prav pride  In tako pridem do spreja Eurona in gela za čiščenje. Ping pravi naj preizkusim, da utegne pomagati. Malo v dvomih sicer začnem z uporabo in rezultati so bili presenetljivo pozitivni.

Moja koža je zelo občutljiva, takoj me vse peče, poleti bog ne daj hodit naokoli brez sončne, pozimi brez vlažilne kreme. Po večini kozmetike dobim rdečo, suho in pekočo kožo, po Eurona spreju pa nič. Z malo strahu si očistim obraz še s čistilnim gelom (ponavadi je rezultat živo rdeč obraz, ki se čez par dni začne lupiti), in sem zelo zadovoljna. Koža je mehka in lepo diši, nič ne zateguje, nič ne peče - skratka top! 

 

Na kratko- Eurona linija je odlična za vse nas, ki ne moremo uporabljati drugega kot naravne kozmetike (ali izgledati kot rdeče ribe napihovalke)

 

Zato hvala Ping, da si me potegnila v tole zgodbo - moja koža ti je hvaležna, jaz pa tudi 

 

Napiši komentar

Upoštevaj, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.